Автор Тема: Съобщения за проблеми във форума  (Прочетена 19939 пъти)

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
Re: Съобщения за проблеми във форума
« Отговор #30 -: 19 септември , 2011, 08:59:21 pm »
Няколко пъти по ред ми се случва да опитвам да качвам снимки. Компресирам ги до 46 KB, за да вляза в ограничението, но всеки път получавам съобщение: The upload folder is full. Please  try with a smaller file and\or conntact an administrator. След като опитам втори път ми излиза съобщение, че публикацията ми вече е направена, но реално я няма в отворената тема. Проблемът само при мен ли е?
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
  • Публикации: 1019
  • Вече мога да танцувам народни танци, малко!
    • www.chanove.com
« Отговор #31 -: 20 септември , 2011, 10:18:25 pm »
Ще го проверим при първа възможност - Благодаря за споделянето ! :)
Където свършват думите,... започва ТАНЦА !

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
« Отговор #32 -: 28 юни , 2012, 10:01:20 am »
Севдо, скоро ти направи редакция на списъците с научени хора по всички градове и групи по азбучен ред, за да е по-прегледно и еднакво. Когато обаче реших да задам автоматична номерация от бутона над полето за съобщения (на принципа на булетите) ми се получи едно разместване, което отделих време да оправя, за да не ми се налага всеки път, когато добавям хоро (както днес Йове), да ми се налага ръчно да преномерирам хората до края на списъка. Следващия път , когато влязох обаче, тази номерация липсваше. Реших, че не съм направила нещо като хората и повторих цялата операция.  :D Днес обаче е същото. Има ли как да се поправи това нещо? Предполагам има по-лесен начин?  :)
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
« Отговор #33 -: 22 януари , 2013, 02:08:48 pm »
Днес пробвах да вляза в календара и видях, че не се отваря.  :)