Автор Тема: Чанове кв."Гео Милев"  (Прочетена 12088 пъти)

Неактивен bobo

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 10
Чанове кв."Гео Милев"
« -: 02 декември , 2012, 04:13:12 pm »
Привет на всички!

Гледам повечето групи си имат теми, та реших и аз да открия една за групите, които репетират в новата зала на клуба в завод "Електроника".

Искам да кажа, че  аз лично се веселя много, не усещам кога минава времето, усмивката не слиза от лицето ми, освен в моментите, когато мисълта и енергията ми са насочени към крайниците :)

Ако съдбата не те разсмива, значи просто не схващаш шегата й!

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
Re: Чанове кв."Гео Милев"
« Отговор #1 -: 02 декември , 2012, 11:25:33 pm »
Честита ви нова зала и добре дошли в Чанове! Успех в научавенето на хората и да слушате хореографите  :D
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

Неактивен bobo

• Нов потребител
  • *
« Отговор #2 -: 04 декември , 2012, 02:55:56 pm »
Благодаря!
Задължително ще слушаме :)

Неактивен bobo

• Нов потребител
  • *
« Отговор #3 -: 08 януари , 2013, 11:11:10 pm »
Ей, голямо мълчание в тази тема :)
Никой ли от групите от Гео Милев не влиза във форума?

Роди се една идея да отидем в петък вечер ( 11.1.2013 ) в Хоротеката. Колкото повече хора се организираме, толкова по-весело ще бъде, така че не се чудете :)
Който е съгласен нека ми пише на bobo.borisov@gmail.com или на скайп: bobo_borisov до четвъртък вечерта, за да знам за колко хора да резервирам маса.
« Последна редакция: 08 януари , 2013, 11:14:32 pm от bobo »

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
« Отговор #4 -: 21 януари , 2013, 03:13:15 pm »
Хубаво е, че почнахте вече да се организирате! Колкото повече се опознавате извън залата, толкова по-весело става в нея :)))
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

Неактивен bobo

• Нов потребител
  • *
« Отговор #5 -: 21 януари , 2013, 10:40:45 pm »
:) Ами опитваме се, да видим дали ще се получи, иначе и аз съм на това мнение :)

Неактивен Lyuba

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #6 -: 15 март , 2013, 08:47:08 pm »
Здравейте !

Най-сетне и аз взех мъдрото решение да се включа във форума, за да обменяме идеи, впечатления, а на живо и умения  ;)
От много отдавна искам да се запиша на народни танци, докато един ден ми попадна флайер за "Клуб Чанове" в ръцете и просто нямаше как да пропусна :P И съм много доволна от този факт, четвърти месец вече, откакто съм потопена в магията на народните танци и усещам как се надъхвам все повече  ::) Ходя и на хоротека редовно.....
Единственото, за което страдам е, че все още не се събираме групата да поиграем заедно и извън залата, но може би е още рано и с времето това ще се промени..... ::)

“Трябва да считаме всеки ден, в който не сме танцували поне веднъж, за изгубен.” Фридрих Ницше

Неактивен LusiKom

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #7 -: 18 март , 2013, 11:14:19 am »
Здравейте и от мен.Мен от година и половина ме зарибяват едни чудесни хора от изток по разни съборчета ,сбирки и хоротеки. Та октомври месец не издържах и започнах и аз да ходя в Младост, но като откриха група до нас в Гео Милев, се преместих И на двете места много много  ми хареса и ми беше много трудно да избера къде да продължа да ходя :) Надявам се скоро да започнем да се организираме и ние за хоротеки, кръчмички и сбирчици.

Неактивен Lyuba

• Нов потребител
  • *
« Отговор #8 -: 18 март , 2013, 06:19:07 pm »
Има ли желание, има и начини. Аз предлагам тази събота да се ходи в хоротеката  ;D Утре на репетициите може да го предложим на останалите...аз даже зарибих хОра, които нямат нищо общо с народни танци, да дойдат  :D
“Трябва да считаме всеки ден, в който не сме танцували поне веднъж, за изгубен.” Фридрих Ницше

Неактивен bobo

• Нов потребител
  • *
« Отговор #9 -: 19 март , 2013, 09:31:41 am »
Ей Люба, най-сетне се пребори с техническите проблеми и успя да се регистрираш - поздрави за което :)

Неактивен Lyuba

• Нов потребител
  • *
« Отговор #10 -: 19 март , 2013, 11:11:45 am »
хахаха да, и аз съм много щастлива от този факт  :D
само информативно: запазила съм маса за събота вечер в хоротеката  8)

Неактивен bobo

• Нов потребител
  • *
« Отговор #11 -: 19 март , 2013, 03:33:22 pm »
Благодаря за информацията :)

Неактивен LusiKom

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #12 -: 21 март , 2013, 11:07:20 am »
Браво за масичката в събота. Аз съм ЗА. За тогава се организират най-вероятно и хората от новата група в Младост. Аз ще дойда с още две приятелки поне :)Дано се съберем повечко хора за по-веселичко.

Неактивен Lyuba

• Нов потребител
  • *
« Отговор #13 -: 21 март , 2013, 03:08:56 pm »
Супер ! Ще стане веселба, няма как  :)

Неактивен bobo

• Нов потребител
  • *
« Отговор #14 -: 24 март , 2013, 06:50:38 pm »
Аз лично много се забавлявах снощи в хоротеката, силно се надявам по-често да успяваме да се организираме да ходим по повече хора :)

Всички разбраха коя е групата от Гео Милев ;)