Искам да честитя "на патерица" и първия рожден ден на Чанове - Дианабад (понеделник и сряда). Бъдете все така готини хОра и задружна група, танцувайте със същото желание и заряд
Благодаря още веднъж за поканата да отпразнувам празника с вас 
И вие да не се скъпите със снимките, за да могат всички да видят каква страхотна торта хапнахме 
Понеже, защото групата ни не е много активна из форума, искам да благодаря от името на всички за пожеланията ("на патерица") и макар, че аз лично съм само на 10 месеца

пак не ми попречи да се чувствам батко на цяла година

.
Тук може би е и мястото да благодаря на всички за страхотните спомени през последните няколко месеца и най-вече на Коце, Миленка, които направиха възможна мечтата на повечето от нас да се занимаваме с народни танци, да срещнем нови приятели, които също като нас обичат българския фолклор, а и не на последно място - да радваме всички, които го обичат с танците и настроението си! Може би понякога кривваме от правия път, но все още сме със залъгалка в ръце и се надявам всичко да бъде наред с годините напред и нашето "порастване"

Към всичко това искам да добавя и благодарностите си към Теди, Яна и Стефчо, които ни караха, карат и ще продължават да ни карат да си изплезваме езиците в залата, да създават страхотно настроение и ако ни се отдаде - да понаучим и поизчистим някое хорце.
И тъй като на всеки рожден ден всеки си пожелава нещо - аз лично искам да си пожелая да празнувам 10-ти рожден ден с групата, всички да запазим ентусиазма си, да продължаваме да обичаме нашия фолклор и както казах по-горе - да продължаваме да радваме хората само както ние си знаем!