Автор Тема: Поздрави и Честитки 4  (Прочетена 239233 пъти)

Неактивен almags

• Отговорен Модератор
  • Често посещаващ
  • Публикации: 80
Re: Поздрави и Честитки 4
« Отговор #15 -: 14 ноември , 2010, 09:01:59 pm »
Честито на най-новото чановско семейство Лили и Иван- Александър!
Да сте живи и здрави, много да се обичате,много да си прощавате, много Лили-Ванчета да създавате!
ГОРЧИВООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

didka.z

• Гост
« Отговор #16 -: 14 ноември , 2010, 11:11:17 pm »
Честито и от мен на Лили и Иван - Александър!

Приятели, желая ви много любов, за да е пълноценен животът ви! Достатъчно изпитания, за да ви поддържат силни! Много приятни изненади, за да се запази тръпката! Достатъчно добри приятели, за да ви дават спокойствие и подкрепа! Решителност, за да бъде всеки следващ ден от семейния ви живот по-хубав от предишния! Честито! Бъдете щастливи! И да ви е много ГОРЧИВО тази нощ!

На добър час, приятели!

Petia

• Гост
« Отговор #17 -: 15 ноември , 2010, 01:30:04 pm »
ЧЕСТИТО  и от мен на СЕМ. НИКОЛОВИ!!!

Рамо до рамо, ръце в ръце, сърце до сърце -
нека винаги да е така до края на света!
С руйно вино и със звън на чаши
Ви пожелавам радост и младост,
здраве и щастие, любов и деца!

Неактивен Диди

• Закрастен
  • Публикации: 193
  • Ентусиаст
« Отговор #18 -: 15 ноември , 2010, 02:19:01 pm »
Честито Лили и Ванка!!!  :-* Бъдете безкрайно щастливи заедно, обичайте се, създайте прекрасно и стабилно семейство :)
Пожелавам ви както бързо и силно е пламнала любовта ви, така бързо да се случват и всички други хубави неща в живота ви :)
И да ни зарадвате със снимки скоро :)

Искам да честитя "на патерица" и първия рожден ден на Чанове - Дианабад (понеделник и сряда). Бъдете все така готини хОра и задружна група, танцувайте със същото желание и заряд :) Благодаря още веднъж за поканата да отпразнувам празника с вас :)
И вие да не се скъпите със снимките, за да могат всички да видят каква страхотна торта хапнахме ;)
Висок дух и "коленете горе"!

Неактивен ikdonev

• Закрастен
  • Публикации: 180
  • Чан с шкембе!
    • ЛицеКниго профил
« Отговор #19 -: 15 ноември , 2010, 10:40:06 pm »
Искам да честитя "на патерица" и първия рожден ден на Чанове - Дианабад (понеделник и сряда). Бъдете все така готини хОра и задружна група, танцувайте със същото желание и заряд :) Благодаря още веднъж за поканата да отпразнувам празника с вас :)
И вие да не се скъпите със снимките, за да могат всички да видят каква страхотна торта хапнахме ;)

Понеже, защото групата ни не е много активна из форума, искам да благодаря от името на всички за пожеланията ("на патерица") и макар, че аз лично съм само на 10 месеца :) :D пак не ми попречи да се чувствам батко на цяла година  8).

Тук може би е и мястото да благодаря на всички за страхотните спомени през последните няколко месеца и най-вече на Коце, Миленка, които направиха възможна мечтата на повечето от нас да се занимаваме с народни танци, да срещнем нови приятели, които също като нас обичат българския фолклор, а и не на последно място - да радваме всички, които го обичат с танците и настроението си! Може би понякога кривваме от правия път, но все още сме със залъгалка в ръце и се надявам всичко да бъде наред с годините напред и нашето "порастване" :) Към всичко това искам да добавя и благодарностите си към Теди, Яна и Стефчо, които ни караха, карат и ще продължават да ни карат да си изплезваме езиците в залата, да създават страхотно настроение и ако ни се отдаде - да понаучим и поизчистим някое хорце.

И тъй като на всеки рожден ден всеки си пожелава нещо - аз лично искам да си пожелая да празнувам 10-ти рожден ден с групата, всички да запазим ентусиазма си, да продължаваме да обичаме нашия фолклор и както казах по-горе - да продължаваме да радваме хората само както ние си знаем!

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
« Отговор #20 -: 15 ноември , 2010, 11:52:18 pm »
Честито на младоженците!!! Бъдете заедно дълги и щастливи години, подкрепяйте се, обичайте се все така и се радвайте на дом изпълнен със смях и хубави мигове!!!

Честит рожден ден на Чанове-Дианабад! Тъй като след хубавото пожелание на Иван всичко ще звучи слабо - просто ви желая наслаждавайте се на времето прекарано в залата с все толкова ентусиазъм и хъс!!!
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
  • Публикации: 1019
  • Вече мога да танцувам народни танци, малко!
    • www.chanove.com
« Отговор #21 -: 17 ноември , 2010, 01:02:55 am »
Ами , волю- неволю пак на мен се падна честта да напиша "кръглия" пост : 8000 - ят пост!
Да ви е честит и нека умножим нулите зад осмицата! :)
« Последна редакция: 23 ноември , 2010, 12:55:43 am от sevalmag »
Където свършват думите,... започва ТАНЦА !

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
  • Публикации: 1019
  • Вече мога да танцувам народни танци, малко!
    • www.chanove.com
« Отговор #22 -: 23 ноември , 2010, 01:00:09 am »
Ето ме отново!
Отново съм ПЪРВИИИИИИИИИ :P!
Честит Рожден ден на Таня,"Svilenova"  и на Дора Павлова!
Да сте живи и здрави , момичета, много късмет и любов и мноооооооого хорца и още повече поводи да си ги танцувате с мноооого и добри приятели!
Весел празник и......Фнимателската с почерпките!!! ;D
Където свършват думите,... започва ТАНЦА !

Неактивен neli

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 540
  • Обичам да танцувам!!!
« Отговор #23 -: 23 ноември , 2010, 09:27:50 am »
Честит рожден ден, на трите дами днес, да сте живи и здрави, много щастливи, обичани, слънчеви, усмихнати!!! ;D ;D ;D

Неактивен Ванката

• Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 643
    • Facebook Profile
« Отговор #24 -: 23 ноември , 2010, 10:11:52 am »
 Честит рожден ден на дамите и от мен ! :) Някои май ще ги видя днеска и ми се струва, че ще има и други рожденици ;) :) Живи и здрави да са, да се радват на живота, да ги радват хОрата около тях, да се наслаждават на българския фолклор и т.н.т.! :) Весел празник, момичета! :)
Народното творчество е творчество, което се създава от народа. Толкоз.

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
« Отговор #25 -: 23 ноември , 2010, 10:54:35 am »
Е, днес много рожденнички, много нещо!!!! На Таня,"Svilenova"  и на Дора Павлова желая да сте живи и здрави, момичета! Бъдете щастливи и обичани, подкрепяни от любимите хора и нека следващата година е изпълнена с щастливи моменти!!! Приятно празнуване!
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

Неактивен mucci

• Пристрастен
  • Публикации: 281
« Отговор #26 -: 23 ноември , 2010, 12:34:25 pm »
Влизам аз да честитя рождения ден на Танчето, а то виж има и още рожденнички :) Еми , де сте много здрави, много щастливи и винаги с много хъс и желание да танцувате. Весел празник на всички!!!

Неактивен Tanya P

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #27 -: 23 ноември , 2010, 12:54:00 pm »
Благодаря Ви ПРИЯТЕЛИ.
Днес съм най- шастливия човек на света, с тези пожелания, с тези невероятни хора около мен, със сигурност притежавам най-голямото богатство. Радвам се, че съм част от тази магия,танци хорА и най- вече клуб Чанове, повярвайте това е моят допинг. Обичам ви ;D

didka.z

• Гост
« Отговор #28 -: 23 ноември , 2010, 01:49:11 pm »
Да са ни живи и здрави днешните рожденички! Момичета, желая ви здраве, поводи за радост, сбъдване на най-смелите ви мечти и много, много любов!
А специално теб, Танче - прегръщам те и те целувам!

Честит рожден ден!

Неактивен kate

• Закрастен
  • Публикации: 183
« Отговор #29 -: 23 ноември , 2010, 04:05:36 pm »
Хехееее днес голям ден! Много рожденички!
Да сте живи и здрави, момичета! И много игриви  ;) Весел празник!  :)