Автор Тема: На Седянката  (Прочетена 177925 пъти)

Стефи

• Гост
Re: На Седянката
« Отговор #30 -: 21 април , 2010, 09:31:08 pm »
Ще се сетиш ти........... вървим по-стъпките на по - добрите  :P

Неактивен neli

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 540
  • Обичам да танцувам!!!
« Отговор #31 -: 21 април , 2010, 09:44:27 pm »
Лудите и пристрастените към.....танаците сме много  ;).Ама в този свят, трябва да си малко луд  ;) ;D

Неактивен ilia_kab

• Пристрастен
  • Публикации: 325
  • Рипни Калинке, да тропниме!
    • Моя Феисбук профил
« Отговор #32 -: 22 април , 2010, 01:02:35 am »
Да ама и лудия бяга от пияния......!!!!! :) ;) :D ;D ;D
Танцувам всичко. Пия само от това за  което се пее в народните песни.

Неактивен mucci

• Пристрастен
  • Публикации: 281
« Отговор #33 -: 22 април , 2010, 12:09:43 pm »
Ех, днес Ева и Катя ги няма във форума и седянката на върви  :-\ Къде сте  :'( Какво ще чета аз! :D

Неактивен kate

• Закрастен
  • Публикации: 183
« Отговор #34 -: 22 април , 2010, 01:02:37 pm »
Кой го няма.....
Ние сме тук, ама явно ентусиазма от купона започва лекоо да спада (при някой) и народа тук намаля, от което и приказките.
Но от това има полза за икономиката на страната. От понеделник насам, съдейки по активността във форума, произведения брутен вътрешен продукт на глава от "Чанове" клони към 0. Е редно е и да поработим... Няма как ;)

hugesmile

• Гост
« Отговор #35 -: 22 април , 2010, 01:11:05 pm »
Така е, трябва и да се работи :-))) Кате и аз ще хвърля един боб, пък да видим Джангурица или Щеркольовата ще е следващото ;D

Неактивен kate

• Закрастен
  • Публикации: 183
« Отговор #36 -: 22 април , 2010, 01:16:11 pm »
Аз май предпочитам Щеркольовата, че Джангурицата я поназнайвам, ама каквото сабя/Севдо покаже... ;)

Неактивен ilia_kab

• Пристрастен
    • Моя Феисбук профил
« Отговор #37 -: 22 април , 2010, 01:43:03 pm »
Ето ме и мен. Чак сега успях да се добера до офиса и понеже Ванката и Адаша се интересуват ще дам максимално изчерпателна информация за басейните в София, които посещавам и компетентните ми коментари и съвети на бивш състезател по плуване.
1. Басейна на МЕИ-то, сега ТУ в Дървеница. Това е басейна с най-добрата вода в София. Първо да уточня, че свободно плуване е допускането в басейна на граждани срещу заплащане в регламентирания за това график (а той се спазва), в останалото време има занятия със студенти.
Графика на свободното плуване е: 7.30-9.30, 10.30-11.30, 12.30-13.30, 14.45-15.45, 17.00-20.00 часа и в събота от 7.30 до 13.30. По принцип е спокойно, само след 18.30 става доста населено. Тук трябва да се има предвид следното: басейна е 50м. и е дълбок 1.80м. по цялата си дължина т.е. трябва да можете да плувате. Може да се наеме инструктор-треньор, но не знам подробности. Еднократния вход е 6лв., ако искате да ползвате само сауна цената е 4лв., а за сауна и плуване 8лв. Има и карти за 8, 12, 20 50 посещения с, които излиза по-евтино.
2. Басейн Спартак. Свободно плуване има през целия ден, а работното време беше: 8.00-20.00,  и в събота и неделя от 8.30 до 18.30. По принцип е спокойно, само вечер става по-населено. Тук също трябва да се има предвид следното: басейна е 50м. и е дълбок 1.80м.-2.00м по цялата си дължина т.е. трябва да можете да плувате, но има и 25м. басейн, който е плитък. Може да се наеме инструктор-треньор, но не знам подробности. Еднократния вход е 11лв. лзвате сауна цената е 8лв. Има и карти. Може да се наеме инструктор-треньор, но не знам подробности. Има сауна, фитнес, SPA&Beauty и не знам какво още.
3. Басейн Дианабат-закрит. Свободно плуване има през целия ден, а работното време е: 8.00-20.00. В събота и неделя мисля, че е същото, но не съм 100% сигурен. По принцип е спокойно. Тук също трябва да се има предвид следното: басейна е 50м. и е дълбок 1.80м.-3.00м., т.е. трябва да можете да плувате и водата е по-хладничка. Трябва да се има и едно на ум, че може да има състезание и да не можете да влезете (не се случва много често, но го има и то е обикновено през почивните дни и тогава вадят график). Може да се наеме инструктор-треньор, но не знам подробности. Еднократния вход е 8лв. Има сауна, фитнес и не знам какво още.
4. Басейн Баня Мадара. Свободно плуване има през целия ден, но на график, който не помня и работното време също не помня защото го ползвам само лятото. По принцип е много натоварен от детски групи, а вечер не мога да кажа как е. Басейна е 25м. и не е дълбок. За инструктор-треньор, не знам подробности. Еднократния вход беше 6лв. Има сауна, фитнес и не знам какво още. Този басейн е ценен с това, че работи през месец август, когато всички останали затварят за ремонти и отпуски.
5. Басейн в хотел Родина. Това е е спортния център на хотела, а работното време е от 7.00 или 8.00 до 20.00, като в понеделник не работи. Не е много натоварен. Басейна е 25м., не е дълбок и няма коридори. Има фитнес инструктор, по плуване не знам. Еднократния вход е 10лв., но в него е включено басейн, сауна и фитнес. Има сауна, фитнес, солариум и т.н. Тук е изгодна картата за 7 поредни посещения на цена 40лв., която не е поименна и съвсем официално можете да ползвате с някой друг. Този басейн също работи през месец август.
6. Басейн в спортен център Light, кв. “Мусагеница”. Работното време е от 7.00 до 22.00. Натоварването е различно. Басейна е 23м., не е дълбок и е с 3 коридора - малък. Има фитнес инструктори и треньори по плуване, но цени не знам. Еднократния вход е 7лв., а от 12.00 до 16.00 е 6лв. Има сауна, фитнес, солариум, джакузи, масаж и т.н. За карти не помня, но сигурно има. Този басейн също работи през част от месец август.
Ами това е. Хайде на плуване.

hugesmile

• Гост
« Отговор #38 -: 22 април , 2010, 02:14:38 pm »
Браво Ilia_kab!!! Няма толкова изчерпателен отговор!!! Имате си избор на басейнчета и желаещи има, така че дерзайте! Ние си нямаме много басейни, да не кажа че е само 1, но пък още малко и ще дълдисваме в моренцето :-) Както каза Ilia_kab  - хайде на плуване ;D

Неактивен ilia_kab

• Пристрастен
    • Моя Феисбук профил
« Отговор #39 -: 22 април , 2010, 02:23:23 pm »
Хайде ама ние ще дойдем да Ви проверим и състезанийце може да си спретнем, а след това релакс. :) Как Ви звучи? ;D
А иначе в Бургас имаше добри плувци по мое време, но за басейните Ви не съм много в час.

hugesmile

• Гост
« Отговор #40 -: 22 април , 2010, 02:32:23 pm »
Аз мога да съм с хронометъра, защото не съм добър плувец, но като идея е супер:-))) От моста до о. Болшевик (Света Анастасия) и обратно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ако не стане с плуване, може да ни закарат с лодки до там, а какво барбекю ставаааааааааааааа - трябва да го направим:-)

Неактивен alabasheva

• Пристрастен
  • Публикации: 295
« Отговор #41 -: 22 април , 2010, 02:33:55 pm »
Леле,Илийка,направо ме смая с тази подробна информация ??? ??? ???Аз съм много навита да ходя на басейн,даже мислех да проверя в хотел "Витоша",но и в  "родното" МЕИ е добра идея.След празниците ще ти правя компания  :)

Неактивен ilia_kab

• Пристрастен
    • Моя Феисбук профил
« Отговор #42 -: 22 април , 2010, 04:42:45 pm »
Супер Руми! :) Аз съм там в 17.00ч.

P.S И да съм точен искам да Ви кажа, че съблекалните и баните в МЕИ-то са такива, каквито бяха като бях студент, но аз пък и другите посещаващи ходим заради хубавия басейн.
Още нещо. В София има и доста други басейни, но за тях нямам лични впечатления.
А сега отивам знаете вече къде. Часът е 16.48.
« Последна редакция: 22 април , 2010, 08:44:15 pm от ilia_kab »

Неактивен ilia_kab

• Пристрастен
    • Моя Феисбук профил
« Отговор #43 -: 22 април , 2010, 04:48:58 pm »
Ами да. Тя се явява нещо като нашия чат.

Неактивен Ванката

• Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 643
    • Facebook Profile
« Отговор #44 -: 22 април , 2010, 09:00:07 pm »
Илия, супер изчерпателна информация! Благодаря ти! :) Аз съм плувец колкото да се удавя, учили са ме да плувам, ама на дълбокото става страшно ... :-[ Ще ми се да ида някъде дето да ме научат да плувам, то аз плувам, ама като спра и съм до там ... :-[ Ама като се знам каква съм "тежка гимия" май няма да ида скоро на плуване и ще си чипкам на плиткото :)
Народното творчество е творчество, което се създава от народа. Толкоз.