Автор Тема: Очакваме всички желаещи в групите за начинаещи в клуб „Чанове”  (Прочетена 39720 пъти)

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
  • Публикации: 1019
  • Вече мога да танцувам народни танци, малко!
    • www.chanove.com
Ето и дългоочакваната информация относно откриването на нови групи в клуб "ЧАНОВЕ" по градове:
цък
Очакваме всички желаещи в нашият клуб ! За повече информация и въпроси - може и тук! ;)
Където свършват думите,... започва ТАНЦА !

myraia

• Гост
Здравей Коце или Миленче,

Рая е, от групата която беше мисля понеделник и сряда от 18.30ч в 49то само че преди 8 месеца примерно. Понеже не бях в България,а сега се върнах,искам да знам дали обявените групи в началната страница са актуални защото бих искала да се върна в някоя от вашите групи която би била подходяща за моето ниво което не знам точно какво е :)....та искам да ви попитам дали  смятате че ще бих се справила в групата за средно ниво 1 защото не мога да преценя колко е напреднало и не искам да преча на останалите.

Благодаря предварително.

Рая

hristo2201

• Гост
Здрасти Рая :)

В момента не се провеждат репетиции в 49-то ОДЗ :(
Аз съм от групата за начинаещи от 27.09.10 г. в гореспоменатата детска градина и в момента играем в "Младост", докато се намери подходящо място в района на Дианабад.

Голяма част от групите  /начинаещи и напреднали/ са в 145-то училище в ж.к. Младост.

Ако желаеш заповядай в "Младост" в дните от понеделник до четвъртък от 20:00 ч. за да си намериш твоята група :)

Успех!
« Последна редакция: 29 ноември , 2010, 10:46:48 pm от hristo2201 »

sasho

• Гост
малка корекция в отговора на Христо - ние сме от дианабад от 27.09.2010, поне тези които са останали от нас и ходят с групите от младост :( Впрочем някои има ли актуална информация за движение по въпроса със залата? Във категорията "общи" има тема за групата ни и събитията, ще е хубаво да се включат повече хора за да обменим координати

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
Имам удоволствието да обявя и датата на новата група за начинаещи в град Бургас:
25.01.2011г.. Мястото е известно - ОУ "Любен Каравелов", физкултурния салон.
Репетиции ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19,30 до 20,30 часа.
За повече подробности и информация: тук
« Последна редакция: 08 декември , 2010, 05:37:45 pm от sevalmag »

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
Вижте новите групи на клуб "Чанове" през месеците януари и февруари 2011 годиа по градове тук:

http://chanove.com/index.php?option=com_content&task=view&id=172&Itemid=1

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
Очаквайте съвсем скоро обявяването на датите по места за откриване на новите групи за сезон есен 2011! ;)

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
Започна обявяването на датите за стартиране на новите групи по градове за сезон есен 2011г.!
Във всички градове ще се пускат и нови групи - просто кликнете върху града, който ви интересува!
Можете да го направите тук

Следете и за обявяването на нови групи, нови райони, нови градове (села) !!! ;)

П.П. За всякакви въпроси относно новите групи - тук е мястото за задаване (и съответно за отговори) ::) ;) :)
« Последна редакция: 27 юли , 2011, 04:04:37 pm от sevalmag »

Неактивен efka

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 3
Еее, ай-накрая да успея да се разпиша...  :)

Имам няколко въпроса относно новите групи, тъй като пуснах имейл до съответния офис (Пловдив), но никой не ми отговори (засега)...
Колко струва едно посещение? Има ли предплащане за целия месец на различна цена?
Голямо ли е натоварването в началото? (Тъй като преди 7 месеца родих със секцио и оттогава не съм имала сериозни физически натоварвания.)
Групите от колко души се състоят?
Ами май това се сещам на прима виста...
Благодаря предварително, а пък и разчистих паяжината във форума...  :D

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
Добре дошла на "efka"!
През почивните месеци и тук (както навсякъде) е малко позадрямало и ти благодаря, че се включи.
Веднага преминавам към въпросите ти - Не искам да споделям цена точно тук, но ще ти кажа,че има вариант, и за плащане поотделно, и абонаментна карта за осем поредни репетиции (точните цифри можеш да чуеш и по телефона даден за връзка в Пловдив ;)). Натоварването не е малко, но при нас нищо не е задължително, т.е. в момента, в които почувстваш неразположение - можеш да спреш (ако искаш за успокоение се консултирай с лекар) - седем месеца е достатъчно дълъг период за възстановяване(според мен) - така, че.....действай! :)
Групите са според големината на залата - от 10-12 души до 50-60 във големите салони - бройката обаче не бива да те притеснява - ще получиш необходимото внимание (това е гарантирано)!
Ако се сетиш още въпроси - не се притеснявай да ги зададеш тук!
Поздрави!

Неактивен efka

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 3
Благодарско за информацията! Получих и имейл, доволна съм!  8)
Ще съм там в 7 без 15 още  :D

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
Мога да обявя вече официално, че "Чанове" - Бургас ще има нова група вече и в жк "Изгрев", за повече информация и записване: тук

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
Е-е-ее--е успяхме !
Преборихме се с всички бюрократични препятствия и от октомври ще "стъпим" на още две места в Бургас - жк Меден Рудник и жк Славейков!
Сега вече ще имаме групи близо до дома на повечето бургазлии ! 8) ;)
Възраждане, Зорница, Изгрев, Меден Рудник, Славейков - "найс,а?" ::) 8)  ::)8)
За повече информация, записване и въпроси :тук

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
Хайде - да са ви честити новите зали и дано много нови чанчета да ги посещават!!!
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

svetlu6ka

• Гост
Някой ще ми каже ли дали в кв.Изток София, ще има нови групи понеделник и сряда от 19? В началото на лятото наща група се разпадна и ни пръснаха в други друпи, но за съжаление на мен само понеделник и сряда от 19 часа ми е удобно, дори и пак в начинаеща група съм сагласна, само да танцувам :)Благодарна ще съм за информация