Автор Тема: "Чанове" - Стара Загора  (Прочетена 49239 пъти)

Неактивен ben-ben

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 36
Re: "Чанове" - Стара Загора
« Отговор #30 -: 03 март , 2010, 09:55:39 am »
Здравейте! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!                                                                                                  Аз бях на танците в събота и неделя. Истинско удоволствие! Благодаря Ви! Чакам с нетърпение събота. Имам много мои приятели, които също искат да идват, но ги притесняват дните на заниманията, все пак са почивни и за семействата. Сигурна съм, че ако се намери някакъв вариант през седмицата ще има много повече танцьори от Стара Загора.

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
  • Публикации: 1019
  • Вече мога да танцувам народни танци, малко!
    • www.chanove.com
« Отговор #31 -: 04 март , 2010, 12:17:13 am »
Здравей, ben-ben !
Добре дошла във форума !
Радвам се , че ти е харесало в залата и съм сигурен, че това е само началото! Засега това ще са дните на репетициите - мислим по въпроса , но .... ! По мое мнение обаче това не е проблем (дните), все пак говорим за час-два, а не за целия ден. Ако има желание - има и начин :)!
Където свършват думите,... започва ТАНЦА !

Anni

• Гост
« Отговор #32 -: 04 март , 2010, 05:34:35 pm »
Здравейте и от мен. Аз също съм от групата в Стара Загора и още на първата репетиция останах очарована от всичко. Истинско удоволствие е да се танцува с вас. С нетърпение очаквам да дойде събота ;)

Неактивен Koce

• Администратор
  • Често посещаващ
  • Публикации: 118
« Отговор #33 -: 05 март , 2010, 11:24:36 am »
Здравейте на всички в тази тема,радвам се , че тя се развива толкова бързо и да ви изостря още повече вниманието към Стара Загора ето и първите снимки  ;)

http://chanove.com/index.php?option=com_easygallery&act=categories&cid=84&Itemid=34

А това са снимки от фестивала на кукерските игри - Стара Загора 2010 година

http://chanove.com/index.php?option=com_easygallery&act=categories&cid=85&Itemid=34

Приятно разглеждане!  :)
« Последна редакция: 05 март , 2010, 11:30:44 am от Koce »

Неактивен neli

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 540
  • Обичам да танцувам!!!
« Отговор #34 -: 05 март , 2010, 11:30:01 am »
 :) :) :) Колко много Старозагорски Чанчета, и какво хубаво салонче си имат, светло и приветливо, Страхотноооооо  :) :) :).Браво, пожелавам  на новите хороигралци и на хореографите много весели репетиции  ;D ;D ;D.

Неактивен mucci

• Пристрастен
  • Публикации: 281
« Отговор #35 -: 05 март , 2010, 11:34:29 am »
Страхотни снимки!!! Определено и мен ме впечатли салона, в който танцувате! Пожелавам много успехи на старозагорските чанчета!
« Последна редакция: 05 март , 2010, 11:40:28 am от Koce »

Неактивен ilia_kab

• Пристрастен
  • Публикации: 325
  • Рипни Калинке, да тропниме!
    • Моя Феисбук профил
« Отговор #36 -: 05 март , 2010, 01:16:45 pm »
Хубави снимки, просторен и светъл салон и много млади Чанчета. Поздравления и пожелания за бързо и леко заучаване на хорАта.
Танцувам всичко. Пия само от това за  което се пее в народните песни.

rosinag

• Гост
« Отговор #37 -: 07 март , 2010, 03:31:49 pm »
Здравейте отново,
Както вече сте видели от снимките освен чановското хоро звучаха и истински чанове по време на втората репетиция на клуб Чанове- Стара Загора.
Удоволствието от хората събра и тази събота и неделя много хороигралци ( нова за мен дума ;) ) в старазагорския салон. Всеки от нас тръпне в очакване за следващата репетиция.  :)

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
« Отговор #38 -: 07 март , 2010, 06:30:57 pm »
Чудесна новина от Стара Загора !
Станало е много добре (сигурен съм в това)! Всички чакаме да видим продължението !
Ще има и изненада за старозгорските "чанчета", но....... "като му дойде времето"! ;D

П.ПСтана традиция всички кръгли публикации да са от мен - така че "ЧЕСТИТА 5000 ПУБЛИКАЦИЯ!"

Ventceslav

• Гост
« Отговор #39 -: 07 март , 2010, 07:05:59 pm »
Бравоооо  :) Имаме си вече приятели от Стара Загора, навити колкото всички нас. Имаме си и 5000-на публикация  :)

Неактивен Илия

• Бачо
  • Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 879
  • Средно напреднал
    • FaceBook Profile
« Отговор #40 -: 08 март , 2010, 10:48:15 am »
Наистина залата на Заралии ми хареса! Простор, светлина... а всичко това носи настроение и още повече удоволствие от наученото!

А пробвахте ли акустиката на залата...  ;) Така като викнете в един глас.. чува ли се из целия квартал?  ;D
От нашенското хоро по-хубаво няма!

Неактивен ben-ben

• Нов потребител
  • *
« Отговор #41 -: 08 март , 2010, 11:19:37 am »
Здравейте!                                                                                                                                                    И тази събота и неделя беше невероятно. Дойдоха много нови мераклии. Така купонът става още по-голям! И пак чакаме ...да дойде събота и неделя!

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
« Отговор #42 -: 10 март , 2010, 11:11:49 pm »
ха-ха-ха ! много интересна тема се заформя - събота и неделя -репетициии, понеделник - коментар, и после седмица - мълчание! тук може да си говорите и за много други неща ! ;)

Неактивен ben-ben

• Нов потребител
  • *
« Отговор #43 -: 11 март , 2010, 11:40:47 am »
  Никога преди не съм била чак толкова голям фен на народната музика. Досегът ми с нея е бил основно по сватби и банкети, понякога и в къщи. Сега, обаче, започнах да се заслушвам и заглеждам във фолклорни предавания.
Милена и Костадин  показват всичко ясно и понятно - как да не го разбереш! Като се има предвид, че като цяло сме обездвижени, а лично аз не съм с данни на солистка на ансамбъла, оказва се, че не е чак толкова непосилно трудно да се научат хор'ата, както изглежда.
Аз съм се опитвала и друго място тук в Стара Загора, но ....., нямаше нищо общо с тези занимания.
Все още не се познаваме помежду си, може би затова няма много общо за разказване. Като спрем да си гледаме само в краката, тогава сигурно ще стане още по-интересно.
Абе, май наистина ще се окажат краста тези танци!   ;)

Неактивен ben-ben

• Нов потребител
  • *
« Отговор #44 -: 17 март , 2010, 11:12:34 am »
Хайде бе, къде сте заралии :-\? Само аз ли влизам тук? То и без това ми е трудно с този моя малчуган дето се учи да ходи край мен. Не е интересно да си пиша сама...То вярно, че всеки път идват нови и непознати на репетициите, ама  все  имат някакви впечатления.