Автор Тема: "Чанове" - Стара Загора  (Прочетена 49238 пъти)

Неактивен Илия

• Бачо
  • Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 879
  • Средно напреднал
    • FaceBook Profile
Re: "Чанове" - Стара Загора
« Отговор #15 -: 08 януари , 2010, 11:34:14 am »
Мноооого бих се радвал, ако имаме участник в разговорите ни от Стара Загора! ::)

Сигурен съм че групата е запълнена вече месеци преди старта! А дали някои от най-новите бъдещи Чанчета знаят за нашия Форум!?  ::) 
От нашенското хоро по-хубаво няма!

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
  • Публикации: 1019
  • Вече мога да танцувам народни танци, малко!
    • www.chanove.com
« Отговор #16 -: 01 февруари , 2010, 11:56:28 pm »
А дали няма вече посещения от Стара Загора - хайде де, драснете някой ред, нищо , че още не сме започнали ! :-\ ::) :-[
Където свършват думите,... започва ТАНЦА !

Неактивен neli

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 540
  • Обичам да танцувам!!!
« Отговор #17 -: 19 февруари , 2010, 05:03:41 pm »
Наближава времето, когато и  в Стара Загора ,ще зазвънят Чановете и ще се вият едни дългии хора, заралии сигурно, вече нямате търпение ::) ::) ::)

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
« Отговор #18 -: 21 февруари , 2010, 11:58:32 pm »
тъкмо се зарадвахме на eleonora и тя се скри някъде ! ::) ???
Ако някой друг събере смелост - нека се пробва и с писане, а не само с четене ;D ;D

Agatta

• Гост
« Отговор #19 -: 23 февруари , 2010, 12:31:25 pm »
аз лично много се радвам че ще има такъв клуб в Стара Загора и още в събота ще отида : )))

Неактивен neli

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 540
  • Обичам да танцувам!!!
« Отговор #20 -: 23 февруари , 2010, 12:37:55 pm »
Браво на теб Agatta, и добре дошла във  форума!!!Надявам се, да ти хареса и да се присъединиш към клуба :)!!! Ще очакваме да споделиш впечатленията си :)!!!

rosinag

• Гост
« Отговор #21 -: 27 февруари , 2010, 08:32:08 pm »
Нека вече и ние от Стара Загора да се запишем. Днес беше първата ни репетиция с която се пресъединихме към голямото семейство на клуб Чанове.  :) Всички бяхме малко попретиснени, но ведрото настроение на хореографите Миленка, Коце и Севдо бързо ни зарази.
 ;)

didka.z

• Гост
« Отговор #22 -: 27 февруари , 2010, 08:50:09 pm »
Добре дошли в клуб "Чанове" скъпи старозагорски чанчета! :)
Желая ви успех и постоянство в заучаването на хорцата! :)
Няма от какво да се притеснявате, усмихвайте се и танцувайте с желание и настроение :) и скоро ще се убедите, че в клуба е много уютно и приятно.
Ще чакаме да споделите с нас впечатленията си ;D

svetleto

• Гост
« Отговор #23 -: 27 февруари , 2010, 09:01:56 pm »
Викат,че не се отслабвало от танци.Аз пък мисля,че ще станем като фиданки. :) Незная как е в другите клубове,ама с "Чанове" е много яко.Който казва,че няма да дойде, не знае какво изпуска. Хорааа,оставете тия фитнеси и елате в клуба-хем забавно,хем тонизиращо.

Стефи

• Гост
« Отговор #24 -: 27 февруари , 2010, 10:34:57 pm »
Добре дошли на новите попълнения в " Чанове" - Стара Загора. Сигурна съм вече чакате с нетърпение следващата репетиция. Желая Ви все повече да бъдете пленявани от народния  ни фолклор и да напредвате с лекота в заучаването на хората   :)

Неактивен mucci

• Пристрастен
  • Публикации: 281
« Отговор #25 -: 28 февруари , 2010, 10:43:37 am »
Приветствам всички танцуващи в клуб "Чанове" - Стара Загора!!! Думите са малко да се опише магията на танците, но определено сте избрали най-доброто място за танцуване и забавление.Пожелавам ви много приятни емоции!! :)

Ventceslav

• Гост
« Отговор #26 -: 28 февруари , 2010, 08:04:59 pm »
Чух аз от едно птиченце, че доста народ се насъбрал в залата за първа репетиция. Очакваме снимки! Разбрахме от други птиченца, че много им е харесало на първите заралии провеждането на репетициите на Чанове.

От Полицията пък разбрахме, че имало хорА пред Общината, Пожарната била подкрепящо звено на вардещите полицай. Имало голямо струпване на зяпачи около заралийското първо пукване на Чановския топ. Голям екот ще да е било... Ще гледаме новините по телевизиите за отзиви  :D

hugesmile

• Гост
« Отговор #27 -: 02 март , 2010, 03:44:01 pm »
Да ни е честита новата ЗАРАЛИЙСКА група!!! Успех на ръководители, хореографи и новите ни приятели, които имат желание да тропкат:-) Като си знам хората (ударението е на "о"!) от Стара Загора...скоро Земята ще е с изместен център  ;) Чакаме мнения и първи впечатления от групата:-)

Стефи

• Гост
« Отговор #28 -: 02 март , 2010, 10:10:29 pm »
Хайде  Чанчета- новобранчета от Стара Загора , къде сте ? От опит ви казвам - и тук не е страшно  ;D

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
    • www.chanove.com
« Отговор #29 -: 03 март , 2010, 01:00:53 am »
И пак като всички.......вече си имате собствена темичка - ЧЕСТИТО ! :)