Автор Тема: Театри, концерти и други културни мероприятия.  (Прочетена 30001 пъти)

Неактивен alabasheva

• Пристрастен
  • Публикации: 295
Re: Театри, концерти и други културни мероприятия.
« Отговор #15 -: 10 април , 2010, 07:56:45 pm »
Беше срахотно...Ако можете, си струва да го посетите на 14 април!
Аз спечелих безплатен билет за спектакъла на 9-ти :P ,но и без това щяхме да отидем :)Пък после/уж за малко/тропахме хорца в механа "София" ;)
Освен това знам за още една късметлийка,която спечели билет за представлението на 14-ти! ;) ;) ;)Кате,после да споделиш...  ;D

Неактивен Деси_К

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #16 -: 11 април , 2010, 12:38:25 am »
Сигурно е страхотен спектакъла, жалко че на 14-ти ще съм на друг концерт. А някой ще ходи ли в зала "Христо Ботев" на 17-ти април или всички са заети с посрещането на хората от клуба в другите градове?

Цвете

• Гост
« Отговор #17 -: 23 април , 2010, 10:44:25 pm »
колеги току що се върнах от една "сбирка" - тя всъщност беще връчването на златната игла за дизайнери за 2010, но най-интересно беще участието на Уникалните гласове и Ансамбъл Българе повярвайте беше нещо невероятно. Жалко че беше само за 3 часа но ако имате възможност на ги гледате не се скъпете и отидете невероятни са! Страшно съм впечатлена, но не мисля че защото съм начинаеща понеже залата беше пълна и при тяхното изпълнение цялата зала ставаше на крака. Невероятно.

Ventceslav

• Гост
« Отговор #18 -: 23 април , 2010, 11:16:58 pm »
До колкото знам в сряда са в Русе. Русенци (които не са на репетиция) могат също да се насладят на Тримата тенори

Неактивен sevalmag

• Администратор
  • Абсолютен маниак
  • Публикации: 1019
  • Вече мога да танцувам народни танци, малко!
    • www.chanove.com
« Отговор #19 -: 15 юли , 2010, 11:41:36 pm »
тук трябваше да има коментари за разни неща - уговаряхте се, ходихте, днес (б.а. 15.07) пак бяхте, да видим резултат ще има ли ?
Където свършват думите,... започва ТАНЦА !

Неактивен kate

• Закрастен
  • Публикации: 183
« Отговор #20 -: 16 юли , 2010, 10:57:26 am »
И се уговаряхме, и ходихме (че и цял чановски ред имахме запазен), и доволни останахме.  :)

Бяхме на фолклорен спектакъл "Това е България" на ансамбъл "Българе". Концерта беше много зареждащ, но мен друго много ме стопли. Влизаме в театъра, тръгваме си към местата и от всички страни какво мислите - ами "Чанове".
На хорото в края на спектакъла май "Чанове" бяха повече от "Българе"  8) ;)

Неактивен Koce

• Администратор
  • Често посещаващ
  • Публикации: 118
« Отговор #21 -: 25 ноември , 2010, 11:34:06 pm »
Уважаеми приятели ,Театър 199 „Валентин Стойчев”  и клуб "Чанове" активно се присъединяват към акциите,подети с цел подпомагане на лечението и възстановяването на нашия любим артист и приятел – Андрей Баташов. Във връзка с това Ви каним на 4-ти декември 2010 г. на
благотворителен концерт-спектакъл АКТЬОРИТЕ ОТ „РИТЪМ” ЗА АНДРЕЙ БАТАШОВ.
Представлението е създадено с подкрепата на проф. Снежина Танковска, а в него ще
вземат участие Александър Митрев, Божидар Попчев, Иво Тончев, Костадин Господинов и
Стефан Спасов. Начален час – 19:30 ч.; цена на билетите – 11 лв.

« Последна редакция: 25 ноември , 2010, 11:36:21 pm от Koce »

Неактивен ben-ben

• Нов потребител
  • *
  • Публикации: 36
« Отговор #22 -: 26 ноември , 2010, 07:35:31 pm »
ЧУДЕСНА ИНИЦИАТИВА! За съжаление няма как да присъстваме! Като член на клуб "Чанове", обаче, предлагам следното: Членовете на клуба от другите градове също да се организираме и да си "купим" билет!  Представлението ще повторите за нас, когато Андрей Баташов бъде в състояние да е част от публиката! ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ!

lazarova26

• Гост
« Отговор #23 -: 18 февруари , 2011, 10:50:20 pm »
Препоръчвам на всички постановката " Почивен ден" на Камен Донев. Невероятна е и е представен по много комичен начин един от проблемите на всяко семейство с дъщеря - реакцията на таткото при запознаване със зетя :) Представленията са в театър "Сълза и смях" .

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
« Отговор #24 -: 23 февруари , 2011, 05:30:57 pm »
А ТILT гледахте ли? Какви са ви впечатленията?
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

Неактивен Ванката

• Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 643
    • Facebook Profile
« Отговор #25 -: 23 февруари , 2011, 07:02:49 pm »
Гледах го :) Хареса ми :) Добра игра, добър замисъл и доста достоверно представяне на един етап от близкото минало. Не знам до колко днешните тийнейджъри ще го разберат, като се има в предвид, че не са били родени, когато се развива действието. То и аз съм бил малък тогава, ама долу-горе съм закачил нещо от наблюденията върху по-големите :) и по-късно от собствените виждания върху живота през 90-те :)
Народното творчество е творчество, което се създава от народа. Толкоз.

zlatin_dd

• Гост
« Отговор #26 -: 23 февруари , 2011, 09:43:25 pm »
Привет от Бургас!
Преди няколко дни гледах  най-новият филм на Ивайло Христов "Стъпки в пясъка" /в интерес на истината го направих два пъти/... не че нещо бе неясно, а поради факта че филма наистина си заслужава! Няма да е смело изказването ми, че е по-съществен и смислен от TILT!
Всичко най-най от морето и приятно гледане  ;D

Неактивен neli

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 540
  • Обичам да танцувам!!!
« Отговор #27 -: 23 февруари , 2011, 11:21:31 pm »
Може би в момента интереса към тези два български филма наистина е голям, и отзивите също са различни, аз специално "Стъпки в пясъка" не съм го гледала и не мога да изкажа мнение, но гледах TILT, и опредлено ми хареса. Нямаше нищо пресилено, беше показан истинският живот, такъв, какъвто е бил в онези години, много добра игра на актьорите, особенно на Радина Кърджилова, поне за мен. Има надежда за Българското кино!!!

Неактивен Инка

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 644
« Отговор #28 -: 24 февруари , 2011, 05:29:45 pm »
И понеже аз питам е редно и аз да кажа. Ние, вече като имаме кино в Русе...  :D ;D
На мен филма ми хареса, представя сравнително обективно реалността в началото на 90те. Аз тогава бях много малка - не помня много неща, но доста съм разпитвала родителите си за това как е било и т.н.  И на базата на знанията си - смятам че от тази гледна точка е филмът е добър.
Аз също харесах играта и на Явор Бахаров, и на Радина Кърджилова, и въобще като цяло на актьорския колектив. Мисля, че нищо не беше пресилено - имаше мяра и действието се развиваше естествено. Даже си поплаках малко накрая, но аз по принцип си плача на хубави филми  :D ;D Хареса ми и го препоръчвам на всички, които още се чудят дали да го гледат.
А за "Стъпки в пясъка" - не знам, но ще го гледам.

А гледахте ли Евровизия снощи? Какво ви е впечатлението за конкурса за 2011? На мен ми харесаха 3 песни като цяло - тази, която спечели Поли Генова - На инат, Лазар - Заместител(защото има типично за Евровизия звучене) и Боян Михайлов - Нестинари(с много интересно етно звучене). Имаше още една песен, която беше представена с много хубав народен танц, но за жалост момичето, която я изпълняваше според мен нямаше достатъчно силен и богат глас. Одобрявате ли избора на песен?
« Последна редакция: 24 февруари , 2011, 07:03:12 pm от Инка »
"И танците на българите бяха като тях самите, като планините им, като вятъра, който свежда вековните им гори: шеметни, необуздани..."
"Дъщерята на Калояна", Фани Попова-Мутафова

Неактивен neli

• Абсолютен маниак
  • Публикации: 540
  • Обичам да танцувам!!!
« Отговор #29 -: 24 февруари , 2011, 08:29:20 pm »
Инка на мен определено не ми харесва песента, спечелила Българската Евровизия, не е подходяща за конкурса спрод мен, с нищо не се отличава. Имаше друго по-добри изпълнения, на мен лично ми допадна песента на Ruth Fever,5-те сезона - “Take My Hand”,Владо Димов - “Сянка”,  Боян Михайлов - “Нестинари” с етно звучене, което може би би било интересно, но като цяло нямаше песен, която да ме грабне  :( за огромно съжаление!!! Тази Евровизия няма да е с нищо поразлична и запомняща се от миналата за България  :-\ :-\ :-\.