И понеже аз питам е редно и аз да кажа. Ние, вече като имаме кино в Русе...
На мен филма ми хареса, представя сравнително обективно реалността в началото на 90те. Аз тогава бях много малка - не помня много неща, но доста съм разпитвала родителите си за това как е било и т.н. И на базата на знанията си - смятам че от тази гледна точка е филмът е добър.
Аз също харесах играта и на Явор Бахаров, и на Радина Кърджилова, и въобще като цяло на актьорския колектив. Мисля, че нищо не беше пресилено - имаше мяра и действието се развиваше естествено. Даже си поплаках малко накрая, но аз по принцип си плача на хубави филми

Хареса ми и го препоръчвам на всички, които още се чудят дали да го гледат.
А за "Стъпки в пясъка" - не знам, но ще го гледам.
А гледахте ли Евровизия снощи? Какво ви е впечатлението за конкурса за 2011? На мен ми харесаха 3 песни като цяло - тази, която спечели Поли Генова - На инат, Лазар - Заместител(защото има типично за Евровизия звучене) и Боян Михайлов - Нестинари(с много интересно етно звучене). Имаше още една песен, която беше представена с много хубав народен танц, но за жалост момичето, която я изпълняваше според мен нямаше достатъчно силен и богат глас. Одобрявате ли избора на песен?