Емо, много се радвам, че си започнал тази тема. Аз съм от запалените почитатели на посещения на театрални постановки и концерти. Често ми се случва да си купя билет за някакъв концерт след 6 месеца и си чакам кротко датата с приятното усещане, че нещо хубаво предстои

На 1 и 2 април тази година Камен Донев напълни зала 1 на НДК с „Възгледите на един учител за народното творчество”, която се оказа тясна за всички, които искаха да го видят. Аз присъствах едната вечер и мисля, че така както се смях тогава, не ми се беше случвало до този момент. Хрумванията, импровизациите в този спектакъл са уникални! Актъорските умения на Камен – също. Не съм гладала постановката в Сатиричния театър – не се съмнявам, че изживяването ще е неповторимо, но горещо препоръчвам НДК. Тази седмица на 1-ви декември беше поредното представление в зала 1, но за съжаление билетите бяха свършили, когато отидох да купувам, а беше доста преди датата. Надявам се, че напролет ще има отново и тогава ще направим дружно Чановско посещение. А докато дойде пролетта, Сатиричният театър е също вариант.
Сега да споделя какво ми е допаднало в последно време. В театър Сълза и смях -Клюки от Ада, в Народния театър – Слуга на двама господари, в Сатиричния театър – Детектор на лъжата. Има и други, за които ще се сетя като поразгледам театралните афиши и ще споделя.
Намирам идеята да се организираме за общи посещения като много добра. Ако има и други желаещи, аз се присъединявам.