Автор Тема: "Чанове" - ж.к. Младост, София  (Прочетена 138308 пъти)

Неактивен alabasheva

• Пристрастен
  • Публикации: 295
"Чанове" - ж.к. Младост, София
« -: 21 октомври , 2009, 07:03:19 pm »
Успех на новата група начинаещи в София,която ще стартира след 1 час.Танцувайте с много усмивки и плам в сърцата си.Очакваме скоро да се запознаем и с вас :-* :-* :-*

didka.z

• Гост
Re: "Чанове" - ж.к. Младост, София
« Отговор #1 -: 21 октомври , 2009, 07:41:47 pm »
Успех и от мен, радвам се много, че Чанчетата от ден на ден се увеличават...

chancho82

• Гост
« Отговор #2 -: 21 октомври , 2009, 07:49:40 pm »
Само така Чанчета,колкото повече толкова по-добре :)Успех и от мен на новата група и на хореографите:)После ще разказвате,айде отивам да честитя и на бургазлий ;D

stoilov

• Гост
« Отговор #3 -: 21 октомври , 2009, 08:59:48 pm »
Успех и от мен на новата групичка.
Пожелавам да не отстъпва по нищо на предходните.
Честито.  :)
Аз като се замисля даже трябваше да съм там да посрещна един "първолак". Ама го забравиииих  ::)

svephoto

• Гост
« Отговор #4 -: 21 октомври , 2009, 10:06:30 pm »
Оу, айде честито и от мен! :) Сега разбирам от тази нова темичка за новата група за начинаещи в София! Успешен старт на новите софийски чанчета! :) Попътен вятър и на хореографите-инструктори и с тази, и с останалите групи! ;)

Неактивен Ванката

• Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 643
    • Facebook Profile
« Отговор #5 -: 21 октомври , 2009, 10:14:29 pm »
Ахам, верно днеска стартираше нова група :)
Айде да ни е честита, а на тях им пожелавам по-скоро да говорим за тях като за нас!!! :) Да си рипкат хорца редовно и да не губят ентусиазъм! и .... да се регистрират във форума!  ;D
Народното творчество е творчество, което се създава от народа. Толкоз.

Неактивен alabasheva

• Пристрастен
« Отговор #6 -: 22 октомври , 2009, 12:20:51 am »
Хайде,Чанчета,от новите групи -пишете активно във форума и споделете как са минали първите репетиции.Сигурна съм ,че са изпълнени с много положителни емоции
« Последна редакция: 22 октомври , 2009, 08:49:04 am от alabasheva »

Неактивен alabasheva

• Пристрастен
« Отговор #7 -: 22 октомври , 2009, 11:15:30 am »
Миленка,къде си?  ;)Разкажи за новата група,пък ако има снимки ще е още по-добре ;)

escapegirl

• Гост
« Отговор #8 -: 22 октомври , 2009, 01:34:24 pm »
 здравейте, аз съм от новата група :) страшно много ми хареса тренировката, чакам с нетърпение да дойде понеделник и да тропаме отново, а и да се опознае групата, която е голяма. Вчера учихме право хоро, дунавско и ширто :) интересно ми е каква е последователността на групите и колко са :) забравих да се представя - Симона  на 20 от Русе :)))))))))))) и съм супер доволна, че и в моя град има клуб :)
« Последна редакция: 22 октомври , 2009, 01:50:12 pm от didka.z »

Неактивен alabasheva

• Пристрастен
« Отговор #9 -: 22 октомври , 2009, 02:42:16 pm »
Добре дошла,Симона :-* .Ти си първият участник от новата група в София,която се престрашава да пише във форума ;).Радвам се ,че ти е харесало,но тепърва ще става и още по-хубаво.Питай нас ;D ;D ;D

Неактивен alabasheva

• Пристрастен
« Отговор #10 -: 22 октомври , 2009, 02:43:51 pm »
Искам само да допълня,че като си ходиш в Русе,можеш да посещаваш и тамошните репетиции. :D

Неактивен Ванката

• Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 643
    • Facebook Profile
« Отговор #11 -: 22 октомври , 2009, 02:57:16 pm »
Такааа..., значи си от Русе, а в София си в новата група? Правилно ли съм разбрал? :)
Всъщност това няма никакво значение :) Много се радвам, че ти е харесала първата репетиция, все по-интерестни ще стават :) Браво на пълната нова група :) Още не сме видяли снимки от вашата група :) ама има време :)
Да ти кажа аз съм трети сезон в "Чанове" и вече незнам колко групи и какви има ;D Няма някаква определена последователност като в училище 1-ви клас 2-ри клас и т.н.т. Досега единствената класификация, която съм чувал е начинаещи, средно напреднали и напреднали. Най-напредналата група мисля, че танцува вече 60 хорА може и малко отгоре. Нашата група е към 35, но група която е само година след нас ни настига стремглаво :) Дерзайте чанченца :)
Да не забравя: Добре дошла и във форума, направо си за медал, от най-начинаещата група от първия ден с регистрация във форума!!! Направо засрами половината и повечето от "старите" чанчета! :)
Народното творчество е творчество, което се създава от народа. Толкоз.

Неактивен Илия

• Бачо
  • Модератор
  • Абсолютен маниак
  • *
  • Публикации: 879
  • Средно напреднал
    • FaceBook Profile
« Отговор #12 -: 22 октомври , 2009, 03:25:26 pm »
Добре дошла и от мен Симона - и в Клуба и във Форума! Много приятни моменти и на двете места ти пожелавам! Така като гледам.. като научите и паидушкото хоро и сте готови за първия Купон :))))))))
Поне ние така бяхме навремето!  ;D

Предай поздрави и на другите Чанчета от начинаещата група и много да ви е весело! Кажи и една добра дума за нас и ги покани да се присъединят към Форума!  ;D
« Последна редакция: 22 октомври , 2009, 03:26:59 pm от Илия »
От нашенското хоро по-хубаво няма!

Неактивен миленка

• Администратор
  • Закрастен
  • Публикации: 238
« Отговор #13 -: 22 октомври , 2009, 03:48:47 pm »
Новата група в София започна изключително успешно.Няма да казвам точно колко човека бяха,но салонът направо преливаше от ентусиазирани да направят първите си стъпки в народните танци хора :)Надявам се да им е харесала тази първа репетиция и наистина мисля,че с всяка следваща репетиция ще им бъде по-хубаво  и все по - интересно.Снимки няма да има,защото нямаше кой да снима,всички преподаватели гледахме да си свършим добре работата,за да останат доволни хората,които са дошли на тази първа репетиция в клуб "Чанове" :)Пожелавам на новата група:
"НА ДОБЪР ЧАС"!Забавлявайте се и танцувайте с удоволствие :) :) :)

Велин Недялков

• Гост
« Отговор #14 -: 22 октомври , 2009, 07:36:56 pm »
Честита първа репетиция на новата група ;D Народните хорА са като наркотик - колкото повечко хорА научавате, толкоз повече ще се пристрастявате ;) С лекота да учите хорцата и да знаете, че без сърце таз работа няма да стане  :P  Попътен вятър и хаирлия да е  ;D
Симона, добре дошла и от мен:) И аз ти пожелавам много хубави моменти с "Чанове"  ;)